NIEUWS

7 tips voor het kiezen van het juiste softwarepakket voor de startende zelfstandige thuisverpleegkundige – 14/5/2024

Start je met een zelfstandige praktijk in de thuisverpleging? Dan is het essentieel om al je prestaties nauwkeurig te registreren. Dit is niet alleen belangrijk voor het bijhouden en opvolgen van je (elektronische) verpleegdossiers maar ook voor de facturatie aan de mutualiteiten zodat je correct betaald wordt voor je werk. Gelukkig is er software die je hierbij helpt en nog veel meer doet dan dat. Hier zijn 7 tips om het juiste softwarepakket te kiezen.

1/ Doe even wat onderzoek op het internet.
Bekijk de website van de diverse aanbieders van een dergelijke software. Zoek naar hun app in de App Store of in Google Play. Controleer hoeveel ervaring ze hebben en of het bedrijf betrouwbaar is. Let ook op de uitstraling van het bedrijf: is het een familiaal bedrijf of een groot bedrijf en vraag je af wat het beste bij jou past.

2/ Controleer de aangeboden functionaliteiten.
Zorg ervoor dat de software voldoet aan de specifieke behoeften van een thuisverpleegkundige. Denk hierbij aan functies zoals het verpleegdossier, je planning, de facturering en communicatie. Het is evident dat een pakket waarin alles geïntegreerd is de voorkeur krijgt. 

Vanaf 1/4/2024 in een splinternieuw kantoor – 27/03/2024

Wij verhuizen naar een nieuwe locatie om onze groeiende activiteiten nog beter te ondersteunen. Ons nieuwe adres:
Airport Business Center
Luchthavenlei 7C
2100 Deurne

Geen zorgen, ons telefoonnummer (033858940) en e-mailadres (info@jpl-solutions.be) blijven gewoon zoals ze zijn. Dus als jullie ons nodig hebben, zijn we maar een belletje of klik verwijderd! We streven ernaar om onze dienstverlening tijdens deze overgang zo min mogelijk te onderbreken. 

Ook klant worden? Vul snel hier je contactformulier in! 

Team Care4Nurse

Nieuws - Deurne kantoor JPL Solutions - Care4Nurse

Care4Nurse opnieuw gehomologeerd en toekomstgericht  – 14/3/2024

Met genoegen delen we mee dat Care4Nurse geslaagd is in alle laatste testen (MyCareNet/Verzekerbaarheid/Memberdata).  De officiële websites zullen binnenkort bijgewerkt worden, net als jouw Care4Nurse die een mooie upgrade zal krijgen! Meer informatie volgt.

Met Care4Nurse zit je veilig en kan je met vertrouwen naar de toekomst kijken. JPL Solutions BV, het bedrijf achter Care4Nurse, is één van de meest solvabele uit deze specifieke markt en kan rekenen op een verjongde ploeg van bekwame programmeurs. 

Team Care4Nurse

Goed nieuws voor jouw telematicapremie – 21/12/2023


Een van de vereisten om in aanmerking te komen voor de telematicapremie (op dit moment 800 euro) is het gebruik van een erkend softwarepakket voor het bijhouden van een elektronisch patiëntendossier. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Care4Nurse® opgenomen is in de lijst van gehomologeerde softwarepakketten voor verpleegkunde, zoals net gepubliceerd op de website van het RIZIV. Dit betekent dat je met Care4Nurse® ook voor premiejaar 2023, aan te vragen volgend jaar, in aanmerking komt.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het premiejaar 2024, aangezien we al de nodige voorbereidingen hebben getroffen en er nog slechts één laatste test af te werken is.  Je kunt dus met een gerust hart blijven vertrouwen op Care4Nurse® als betrouwbare software voor de zelfstandige verpleegkundige.

Team Care4Nurse

VBZV Congres 2023 te Gent: bedankt voor jullie bezoekje! – 20/10/2023

Misschien was je gisteren in Gent, op het jaarlijkse Congres Zelfstandige Thuisverpleging van het VBZV? Het was leuk jullie weer te ontmoeten!
Team Care4Nurse®

Nieuws - Verpleegkundige ondersteunen met Care4Nurse

Nieuwe kaartlezers: versterkte blauwe Zetes Sipiro M BT 4.0 nu in voorraad – 11/9/2023

Zwart maakt plaats voor blauw. Dat is de kleur van de splinternieuwe bluetooth eID-kaartlezer van Zetes.
Kleiner, met een extra versterkte behuizing en een langere batterijduur!

Ook handig: omdat het dezelfde software heeft als de vorige (zwarte) versie, kan je het onmiddellijk koppelen met de app van Care4Nurse®. Geen tijdsverlies dus! Nu in voorraad, bij ons te verkrijgen aan een onveranderde scherpe prijs : 99 euro en 15 euro verzendkosten (inclusief BTW).

Bestel meteen je exemplaar via dit formulier of zend een e-mail naar info@jpl-solutions.be met vermelding van je ondernemingsnummer, leveringsadres en het aantal dat je bestelt.

Team Care4Nurse

Kaartlezer Zetes voor Care4Nurse

Vraag nu je telematicapremie van 800 euro aan! – 01/7/2023

Als thuisverpleegkundige en gebruiker van Care4Nurse® kom je in aanmerking voor de jaarlijkse telematicapremie van 800 euro.  Lees er meer over op de website van het RIZIV en doe daar je aanvraag: ProGezondheid-toepassing. Dat kan tot en met 31 oktober, uitbetaling normaal voor eind december 2023.

Team Care4Nurse

VBZV Congres voor zelfstandige thuisverpleging – 20/10/2022

Een geslaagd congres, veel bezoekers en deelnemers aan onze wedstrijd! Dank aan al onze trouwe klanten! 

Team Care4Nurse

Congres thuisverpleegkundigen 2022 Care4Nurse